Diary About

//LifedearStory
Follow Dashboard
SUKAN INTECH 2014
08 August 2014 | 0 Superstar (s)!

woaaa rasa seronok harini. sebabnye, sebabnye dapat luangkan masa dengan coursemate. even just buat sukaneka sahaja, tapi dia punya umph, memang terangkat. gittew. antara gamenye adalah baling-baling belon plus telur, cari item dalam tepung, teka lagu dan tuju selipar. aku ambil bahagian dalam tuju selipar.

tuttt, team aku lawan. tengah syok-syok membina selipar dengan harapan yakin berjaya, rupanya kecundang. penyek aku dihempap oleh syudud. ho hem ji! syudud selambe landing atas aku. comel sangat. lalu tangan aku mengalirkan darah yang berwarna merah beserta kulit yang terkupas menampakkan isi dalamnya. *efek asap-asap.

tapi takpe. tetap sayang syudud.

akhir sekali, johan keseluruhan, rumah sukan aku! yey, rumah oren menang. nama lainnya, koenigsegg. first time tahu nama kereta ni mwahaha. so, we are the champion lah. DANG! ada yang takpuas hati dengan game cari item dalam tepung. lecturer plak tu nak ngamok ngamok. hm nak sangat menang. student dia relax je cool je dia yang smpai bantah then nak cari saksi bagai macam orang mabuk ketum serious shitssss.

tapi takpe. tetap sa... em takjadilah.


(rumah oren / koenigsegg)
belanja gambar group kita yang sangat hebat, pawer, kacak dan lawa. 
hashtag aku berlagak kau yang panas.


Older Post
Superb


The Disclaimer



ADD ME: nrrsydh

Let's Talk!

No harsh word. Give your url blog not your email. You can ask me anything or whatever :)


Blog's Memories