Diary About

//LifedearStory
Follow Dashboard
SEGMEN | LYSSA FAIZUREEN AJAK KENALI BLOGGER . JOM SERBU !!
26 October 2011 | 37 Superstar (s)!


:60:latar belakang diri

panggilan short short CYDA , umur 17 tahun . okayy , nak berperang dengan spm yang bakal menjelang 14november nanti >,< cyda stay kat kluang , johor . sukakan aktiviti yang adventure , agak kelamkabut , garang kot . tapi sukaa budakbudak . comel :)

:60:kenapa cyda buat blog ?

kenapa ya ? sebenarnya nampak best , tu yg buat tu . sebeb cyda memg jenis suka hias hias ni . lagi satuu , cyda suka bila dapat tulis diary . wooaaa , i likkeeeee :*

:60:kenapa siapa orang yang menarik cyda untuk ke dunia blog ?

sebenarnya tiada siapa . mybe otai otai blog kot . bila tengok blog diorang ni semua , rasa teringin nak ada blog sendiri . lagi lagi , nampak blog diorang ni canteeek , penuh ilmu , dan kelakar kelakar . memg bessst gilaaa !


thengs cik lyssa ;D


Older Post | Newer Post
Superb


The Disclaimer



ADD ME: nrrsydh

Let's Talk!

No harsh word. Give your url blog not your email. You can ask me anything or whatever :)


Blog's Memories