Diary About

//LifedearStory
Follow Dashboard
PENANGGUHAN PLKN
27 April 2012 | 14 Superstar (s)!


aku dapat plkn , siri 9/2012 kumpulan kedua . but now for this entry , aku dah confirm buat penangguhan plkn . woaa tersangat happy dan senang hati . actually memang nak pergi , cuma banyak benda yang aku belum betul betul sedia tinggalkan . *ceh padahal tiga bulan je . sekarang aku dapatlah tangguh plkn ni and this a good news you knowwwww ! dapatlah aku melepak mengedate melalut lagi sekarang . takde terikat dengan jadual .

thanks to Allah , aku dapat buat the best result untuk tentukan penangguhan plkn ni . so aku dapat teruskan hidup aku as usually lah , takdela peraturan sini sana kan . yes memang aku akan buat juga satu hari nanti , but not now . ehee seronok . tu kalau aku sorang , kalau kau pun seronok dipanggil apa ? dua ronok kan . kalau ramai orang seronok ? beronok ronok . okay cyda , takpayah merepek lagi .

back pada kita punya topic , nak tahu macammana aku dapat buat penangguhan ? aku dapat tawaran ke tingkatan 6 , so aku buat penangguhan atas sebab aku sambung belajar ke tingkatan 6 . padahal takpergi tinggkatan 6 pun . acentulah otak bijak , hehee sebabnya , ayah aku kata semua tawaran keluar dalam bulan mei ni . so , kalau aku dapat , terus sambung belajar . katakan aku buat plkn , kalau aku keluar dari plkn untuk continue study , aku dikira tak buat plkn and elaun takkan dapat . and one more thing , aku kene buat plkn lagi sekali one day nanti . nampak tak complicated kat situ .

belum lagi , aku masih tunggu tawaran . insyaAllah . matlamat aku adalah IPG , but kalaulah rezeki takde kat situ , aku mahu matriks . but now , peluang untuk ke matriks memang dah hancur . semua ni salah diri sendiri laa . so aku tunggu UPU juga sekarang . takpelaa takguna nak menyesal last last minit . beras dah jadi nasi ayam . ayam dah bertelur . jadilah anak ayam . kbai .

disebabkan salah aliran yang dipilih , semua hancusss bekecai . kebabom :'( adikadik kat luar sana , hati hati masa mengisi borang tawaran . this is very important !! ambil ini sebagai satu iktibar .


Older Post | Newer Post
Superb


The Disclaimer



ADD ME: nrrsydh

Let's Talk!

No harsh word. Give your url blog not your email. You can ask me anything or whatever :)


Blog's Memories