Diary About

//LifedearStory
Follow Dashboard
SPONTAN BERSAMA BEN ASHAARI
27 April 2012 | 43 Superstar (s)!

klik gambar untuk ke blog ben

segmen yang menarik , unic and baru jumpa satu segmen yang macamni . taksabar nak kene comment dengan kawan kawan . agak agak berapa banyak BEST dan TAKBEST yang cyda akan dapat untuk entry ni ek ? haa ape cyda merepek ni ? kalau takfaham , jom ke blog ben ashaari dan baca syarat syarat yang telah ditetapkan . jom meriahkan segmen ni . terbaeeeekkk ;)

sedikit cara cara permainan blog ni :

Segmen ni simple jer .. SPONTAN BERSAMA BEN ASHAARI .. Blogger masuk ke blog blogger yang join segmen ni pastu akan bagitau secara spontan melalui komen di blognya .. BEST atau TAK BEST ! , blog dia tu .. Maknanya pengunjung tu tengok sekali lalu je la tanpa baca entri di blog dia .. Haaa .. ok tak ? Hanya dua je .. Blogger tak leh kecik hati yer .. Kira kalau dah join tu , kena open sikit la.. Lagi pon antara BEST ngan TAK BEST je ..

amacam ? tertarik ? jom join segmen ni sekarang juga ! segmen akan ditutup jam 9.00 malam ini . so jangan melengahkan masa lagi , join segmen ni untuk tambahkan kenalan blogger anda . simple dan mudah je permainannya . so , blog cyda BEST ke TAKBEST ?? *kelip mata lajulaju.



Older Post | Newer Post
Superb


The Disclaimer



ADD ME: nrrsydh

Let's Talk!

No harsh word. Give your url blog not your email. You can ask me anything or whatever :)


Blog's Memories