Diary About

//LifedearStory
Follow Dashboard
hack : CARA HACK FACEBOOK RAKAN ANDA
02 May 2012 | 6 Superstar (s)!


okay , nak ajar cara hack facebook rakan anda . mudah je kot sebenarnya , tapi kebanyakan orang takpernah tahu and ada yang langsung tak ambil tahu . benci hacker katanya . katanyaaa laaa . okay yang ada sifat pendengki tu , bolehlah hack facebook rakan anda dengan beberapa cara ni okay . jom samasama belajar .
  1. tanya rakan anda sendiri apa email dan password facebooknya . naa , kalau dia bagi serta merta , bermakna anda adalah rakan yang sangat dipercayai olehnya dan kira bertuah laa kan , errr atau rakan anda tu seorang yang wengg otaknya .

  2. time rakan anda online sebelah anda , apa lagi ! manfaatkan kegunaan mata anda tu , haa jeling jeling laa sikitttt . alaa sikit je pun . haa gerenti punya dapat kalau anda expert . kalau kantoi itu masalah anda . kalau dapat tahniah laa , kalau tak , jom ke langkah ketiga .

  3. belajar ilmu mengetahui pemikiran seseorang . jengjengggg menakutkan tak . haa belajarlah , nanti dapatlah korang copet ID facebook rakan korang . bukan rakan jee , taksilap facebook semua orang korang boleh hack .

  4. ancam menggunakan senjata . haa ini kacang , tapi pleaseee carilah senjata yang bahaya sikit . paling paling pun pisau laa . pastikan pisau potong daging , kalau pisau potong roti tu dah boleh letak jauh jauh okay . kalau rakan anda report polis , itu urusan anda .

  5. beli tali yang gila kuat tuuu , tali lembu pun okay . then gantung diri laa . kalau takut , terjun bangunan tinggi sahaja okay . then kalau dah meninggal , orang kata rohnya boleh mengetahui semua yang dia nak tahu . so , intai intai laa rakan korang tu . dosa besar yang anda buat tu menjadi urusan anda .

  6. semua cara tak berkesan? haa anda sedikit malang di situ . dah tahu kurang beruntung , so loginlah facebook anda sendiri . kan senang ? ape kejadahnye nak masuk facebook orang lain buat tahi ? dosa tu anak anak . esh esh eshhh -,-

*adakah cyda auta?



Older Post | Newer Post
Superb


The Disclaimer



ADD ME: nrrsydh

Let's Talk!

No harsh word. Give your url blog not your email. You can ask me anything or whatever :)


Blog's Memories