Diary About

//LifedearStory
Follow Dashboard
hack : DOWNLOAD DI YOUTUBE DENGAN MUDAH
02 May 2012 | 7 Superstar (s)!

sekarang cyda nak ajar cara nak download kat youtube dengan senang kacang rebus . suka kacang rebus ? haha okay , semua kena ikut step yang cyda ajar okay . cara ini mudah dan ringkas . takdapat tangkap tanya sahaja okay . *klik gambar untuk lebih jelas.
  1. buka YOUTUBE
  2. search video yang anda ingin download
  3. dah jumpa? okay nampak tak URL video kat atas tu? contoh :

  4. letak perkataan "kick" atau "save" sebelum perkataan youtube tu . macamni :

  5. then refresh okay
  6. okay sekarang awok awok semua akan berada di software for download youtube secara online , jadi tunggu apa lagi ?
  7. picit Search/Download dan dia akan download sendiri :)

kalau dah jadi , apa lagi , macam biasa laa , joget zapin beramai-ramai . haha ada pertanyaan sila bertanya . kalau dah buat sila comment juga . kalau dah memang tahu , comment juga apa salahnya . *muka mintak comment.bhahaha.

pi/es : jangan lupa 'RUN' untuk install Java sebelum download tau , kalau tidak , acano nak menjadi tu jang oiiiii . bawah software for download youtube tu ada arahan , boleh baca kat situ sahaja ^^


Older Post | Newer Post
Superb


The Disclaimer



ADD ME: nrrsydh

Let's Talk!

No harsh word. Give your url blog not your email. You can ask me anything or whatever :)


Blog's Memories