Diary About

//LifedearStory
Follow Dashboard
KEPUTUSAN UPU 2012/2013
07 May 2012 | 10 Superstar (s)!

picit gambar untuk lebih gedempol

dapat juga aku sambung belajar . bagi yang belum check , boleh check di SINI . semalam bukan main lagi aku nak menuggu result permohonan UPU ni . mata dah ngantok gila pun still tunggu jam 12 . then jam 12 pagi 7may2012 , ingatnya dah keluar , sekali kawan aku kata , result UPU keluar jam 12 tengahari . then aku say , buat penat je bersengkang mata . out tidur zzzz . haha taksabar tunggu besok .

then tadi , emak aku tetibe je text , "akak dapat UTHM" . err mana mak aku tahu ni . tak aci betol tahu dulu -,- geram jee tau . baru ingat nak suprise . haha okay Alhamdulillah . syukur sangat sangat . then aku nak check sendiri . aku pergi check kat laman web UPU pakai opera mini yang cukup cukup membantu ni .

okay , mak aku taktipu . memang dapat UTHM . haha then aku teringat kat kawan di UTHM , paan namanya . aku terus text dia . then bila dapat lappy je terus update blog . okay sangat gembira even takdapat matriks . emm rezeki aku ada dekat sini , so syukurjelah . pada yang takdapat UPU tu , aku ada jumpa satu jalan terbaik tadi . hasil dari pengalaman orang yang terdahulu . nanti aku akan post . kbai :)

p/s : no. kad pengenalan dan nama penuh aku terpaksa dirahsiakan untuk kebaikan kita bersama . yelaa , nanti kau gunagunakan aku pula . heheee begurau ^^v



Older Post | Newer Post
Superb


The Disclaimer



ADD ME: nrrsydh

Let's Talk!

No harsh word. Give your url blog not your email. You can ask me anything or whatever :)


Blog's Memories