Diary About

//LifedearStory
Follow Dashboard
SEGMENT : SERIOUS FOLLOW BACK
11 May 2012 | 53 Superstar (s)!

klik banner tu untuk join , jom jom !

first sekali nak ucapkan terimasssssomuch pada penganjur segmen , amercorner . okay siap ikut semua syarat , then dia nak karangan eh ? okay jap nak bagi 180patah perkataan . haha *tipuje. actually cyda nak join segmen ni sebab dapat tingkatkan follower kan . and dapat juga singgah blog blog yang belum pernah cyda singgah sebab cyda rajin blogwalking .

lagikan lagikan , cyda ternampak lomo tu , cute sangat walau amer letak colour hitamputih , hihi . tetiba hatiku terpaku terpanah bagai halilintar . *overgila. actually dulu dekat entry INI cyda ada story camera impian cyda , so tetiba amer buat segmen ni . auchh auchhh mana boleh tak join . takboleh takboleh -,-" peluang depan mata , cuma menang dengan tak je . amer , nak jugak! hahahahahaha *gelakjahat. SOOO , segmen ini sangat tidak membebankan , malah menggembirakan hati setiap orang , muahaha :D

tag : FATH and korang seeeemua yang baca entry ni !


nak main segmen ni senang je , korang follow back sesiapa yang follow korang okay . but , blogger tu mesti menyertai pertandingan ini . wahh pertandingan u oulzzzz ;D lai lai lai lai lai follow me , i follow youuuu . *iklandigi.


Older Post | Newer Post
Superb


The Disclaimer



ADD ME: nrrsydh

Let's Talk!

No harsh word. Give your url blog not your email. You can ask me anything or whatever :)


Blog's Memories