Diary About

//LifedearStory
Follow Dashboard
FRIENDSHIP
13 July 2012 | 2 Superstar (s)!

actually, aku tak berapa suka bercakap about faith. be interpreted many ways out. but this time, give me the opportunity to talk a bit about this. aku manusia biasa, not the last to love and love. sometimes, aku detest the man yang bagi aku harapan. harapan yang sia-sia. aku tak perlu kan itu semua actually. yeah, im not as beautiful as angels, aku tak secomel my other friends that you vaunt. aku adalah aku. who only know how to take care of other people's feelings, especially engkau. aku pun ada shortcomings jugak. banyak! terlalu banyak okay.

and aku harap kau realize yang kita sebenarnya sama. hopefully our relationship will continue. i would not expect our relationship will be more closely other pairs "couples" okay, i only hope our relations will continue blooming FRIENDSHIP up anytime and not be ended. pernah dengar tak people say? mulut perempuan sometimes kata lain, but hati kata lain. so it's hard to understand a woman's self right. jadi, tlong percaya yang kau tak kan boleh judge aku walau engkau ahli nujum sekali pun. and, ingat, aku sangat bahagia bila aku ada kawan macam kau. yang selalu ada saat aku memerlukan ecewahh ;)




Older Post | Newer Post
Superb


The Disclaimer



ADD ME: nrrsydh

Let's Talk!

No harsh word. Give your url blog not your email. You can ask me anything or whatever :)


Blog's Memories